ångestdag!

Igår hade jag värsta ångest dagen på länge ! Jag åt ett äpple och allt jag kunde tänka på efter det var att jag var världelös för att jag åt det, att det inte spelade någon roll att jag kände mig sjukt svag för jag var ändå knappt hungrig, och hur mycket socker och kolhydrater äpplet innehöll!
när jag senare åt lax sallad så kände jag mig fet och glupsk när jag satt och åt när mamma och hennes kille såg på !
efter att jag varit på ett aerobics pass kände jag mig ännu tjockare och otillräcklig bara för att jag tyckte att träningen inte gav mig tillräckligt, att det var alldelles för simpelt för mig!
När jag senare åt ett litet paket läkerol kände jag mig som en failer och ångesten bara skrek åt mig att min mage stod rätt ut !

All denna jävla ångest för knappt 500 calorier!

Idag känner jag mig bara svag, kall och svag ! orkade knappt ta mig upp till skolan och jag var på väg att efter redan 1 lektion äta ett äpple bara för att jag knappt orkade lyfta min väska eller gå upp till trapporna till lektionen . Men jag höll ut ! tog mig hem och åt mitt äpple vid 1.
senare idag blir det gym med en kompis och havregrynsgröt till middag. blir nog en cola light ikväll också, för det förtjänar jag. ja !



Kommentarer
Postat av: Anonym

"hej photoshop"..

2008-11-23 @ 11:05:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0