Matdagbok

frukost - 1 äpple
middag - falafel i pitabröd
efterrätt - fruktsallad av vindruvor och ananas

kunde varit värre om jag inte tackat nej till glassen till fruktsaladen!


31 oktober

Ush, känns inte som fredag idag ! Vaknade iaf upp med sjukt ont i halsen och huvudvärk som bara blivit värre under dagen . Har legat framför tvn och spelat xbox 360 hela dagen. Jag hatar att vara förkyld!
Idag ska jag och min syster göra mat hemma hos min pappa, falafel skulle vi göra. i pitabröd... Aja, syrran kommer ju inte hem så ofta och jag behöver ju inte äta hela brödet och så skiter jag i sås !
Ska inte väga mig på ett tag nu. Ska väga mig med veckor i mellanrum och bara när jag verkligen känner att jag gått ner ! För då brukar man aldrig vilja förstöra genom att hetsa. inte jag iaf, det har funkat förut och det ska det göra igen för jag vill aldrig mer hetsa !

Men nu ska jag till affären  . Puss !

Matbok

Jag har nu införskaffat mig en liten bok där jag varje dag kommer skriva hur mycket jag ätit och tränat, ska även försöka börja skriva kalorier där så småningom men jag är ganska lat och har inte fått kläm på det där med kalorier än. Var ganska hajj på det förut men sen gick det ju nästan ett år där jag höll på att bli " frisk " och då slutade jag att räkna helt och nu orkar jag helt enkelt inte.
Ska ha den i ett hemligt fack i väskan så att jag inte kan komma med några ursäkter som att jag inte har den med mej och blabla.

Nu ska jag gå och göra 200 situps och sen ska jag gå och lägga mig :) Måste få bort den här jävla förkylningen som är så sjukt envis och aldrig vill försvinna. Jag ger förkylningen tills på söndag och sen ska den vara borta ! :P Då börjar jag iaf gymma igen, frisk eller inte .

30 oktober

Idag har jag varit lat och sovit hela dagen, har ätit 1 äpple och kycklingsallad. känns mycket för jag tänkte bara leva på havreggrynsgröt idag.

tips på lågkalori maträtter?

29 oktober

Tillbringat dagen nere på stan. Har köpt ett par jeans, i storlek 34. Ush, hatar den storleken ! jag vill ha 32 !!!!!!!!!!!! jag hatar att vara tjock men jag ska åka iväg till min pöjk nu så jag skriver imorgon medans han jobbar :)


Matdagbok

Lunch - 1 äpple
middag - kycklingsallad

Ganska nöjd!

bild?

Vad hade ni tyckt om att jag la upp en bild på mig för varje viktmål jag nått ?


28 oktober

Igår var en jobbig dag, full med ångest. Jag vet att jag inte vill leva så här, men vad finns det att göra åt det?
jag har gått ner 12 kilo och jag tänker inte ge upp nu !


:(

Jag försöker må bra, jag försöker hela tiden ! Men vad jag än gör så blir allt fel, det verkar inte finnas något sätt som är rätt !
När jag inte äter mår jag inte bra ! Jag tror att jag gör det men jag gör inte det !
När jag äter mår jag inte heller bra.
Men hur jag än gör förstör jag mig själv, bryter ner allt jag lyckats bygga upp under min väg till det " friska " livet. Jag är så trött på att känna såhär, att dygnet runt i snart 4 jävla år brottas med tankar om mat och träninga hela tiden  !
jag önskar att det kunde finnas en annan väg bort från det här än mat! Att jag skulle kunna äta hur mycket som hellst men ändå väga typ 44 kilo. Men det finns det inte ! och hur mycket jag än skulle vilja bli frisk så vill jag inte ge upp allt som jag kämpat för, gå upp till normalvikt och släppa kontrollen .

Jag känner mig misslyckad. Jag hade kunnat leva ett normalt lyckligt liv om jag bara inte stoppat fingrarna i halsen för 4 jävla år sedan.

Skitliv

Jag vill bara må bra och slippa  ångesten för 1 jävla sekund !
Jag hatar att jag förstört mitt liv och aldrig kommer bli fri från dom här tankarna.

Tjock!

Varit ute och gått 1.5 timmar och gymmat 40 min nu , är förkyld så det tog verkligen emot när jag gymmade så därför blev det extra lång promenad istället.
men jag känner mig fortfarande sjukt TJOCK ! Jag hade tänkt väga mig imorn men jag vet inte om jag vågar ! i torsdags kväll vägde jag 51.6 efter att jag ätit och spytt.. och egentligen borde jag har gått ner tills imorn men jag känner mig helt uppsvullen !

ge mig -50 nu !

26 oktober - helgens matdagbok

Fredag:

lunch - 1 äpple
middag -  1 bakpotatis med köttfärs och grönsaker till
övrigt - Vindruvor

Lördag:

Frukost- 2 rostade mackor med minimalt med smör
Middag - köttförsås och makaroner
övrigt - 4 kakor med sylt på och 3 jävla muffins

Söndag:

Frukost - 3 rostade mackor med minimalt med smör ( 3 ?? JÄVLA ÄCKEL )
middag - lasagne

Jag känner mig tjock uppsvullen och äcklig!
och snart ska jag dra iväg och gymma !

23 oktober - Matdagbok

Den här dagen har vell gått sådär

Förmiddag: Äpple + knäckemacka med minimalt med smör

Hets: fyra grova rostmackor, 2 skorpor, 4 bullar och en skål glass. Spydde såklart!

Middag: köttfärspaj som jag åt alltför mycket av !


Känner mig äcklig. Stor, Tjock! klumpig.
jäkla ångest!



Hah, har ni också problem med killar som vill ha matsex? min vill det hela tiden och jag får hela tiden försöka komma på ursäkter till varför jag inte vill.

22 oktober

Fick sluta tidigare idag så jag är hemma en snabbis och väntar på att pojkvännen ska sluta. Igår fick jag äran att laga maten hos pojken ;) men det blev iaf kyckling ris och grönsaker. Inte sååå farligt iaf.

Idag har jag ätit ett äpple och sen till middag vet jag inte vad det blir, kyckling skulle jag tro!
Men jag skriver mer imorn när jag " flyttar " hem igen .

puss !

21 oktober

Ska snart iväg till skolan och sen åker jag hem till boyfriend några dagar, kommer tillbaka på torsdag skulle jag tro.
Ska till tandläkaren idag också! jag är sjuuuukt nervös :P Tänk om jag har frätskador på tänderna och dom reagerar på det? Ush, en till anledning för att inte spy. Tänderna förstörs! Men det går nog bra  ( :

Idag har jag ingen aning om vad jag ska äta och det skrämmer mig ! Det blir ju som sagt middag hos min pojkvän och han är en såndär som tycker att mat som inte innehåller grädde är ingen mat men jag kanske kan få egen nu när jag har så ont i tänderna att jag knappt kan tugga :P men nu måste jag packa ihop mina grejor och springa till bussen som går om typ 7 min ! haha .
Wish me good luck på tyska provet !



för ett år sen när jag hade 16 i bmi .
Och där är jag snart igen !!!!

Vill ni bli länkade?

Kommentera med er bloggadress om ni vill bli länkade här på min blogg (:

Svar på ytters få frågor

fan va tamt på frågor med tanke på hur många som är inne på min blogg :p men svarar på dom få jag fått nu och så får ni vell fortsätta fråga på så svarar jag på dom om några dagar.

Postat av: Lindaa

hur lång är du och vad väger du ?
Vad brukar du äta under en " normal " dag?


Jag är 1.72 cm och jag väger cirka 52 just nu skulle jag tro och under en dag som kanske inte är " normal " haha men dom flesta dagarna brukar jag iaf äta ett äpple på förmiddagen och sen middag med familjen på eftermiddagen, men dom gånger jag kan hoppar jag över den och tar havregrynsgröt eller nån fullkornsmacka istället .

Postat av: Johanna

när(om) du är "sugen" Vad gör du för att inte äta?
Lycka till med tyskan....:)

Om jag blir sugen på något brukar jag dricka några glas vatten, för oftast när man tror att man är sugen på nått så är man bara törstig. men jag är en sån som blir sugen på mat och sånt när jag har tråkigt så jag försöker hålla mig sysselsatt hela tiden  :)




Men nu har jag en fråga till er.
Hur gör ni för att bränna calorier? Alltså, sportar ni, är ni ute och går/springer. Skriv allt ni brukar göra så skriver jag upp det på bloggen . Det ger inspiration till många att testa nya saker som kanske är roligare för att bränna calorier .

Själv är jag ute och går mycket, gymmar och ska snart börja på styrke och boxnings pass i grupp.
Så skriv på nu !


Plugg och frågestund !

Ush, sitter och försöker plugga in massa tyska ord just nu, pallar inte ! Det är så sjukt många också. Ska försöka plugga lite matte också men min hjärna verkar inte vilja funka längre alltså :P Jag har alltid varit bra i matte och gick ut med ett starkt vg , och sen fick man höra att matte A i gymnasiet skulle vara som en repetition av nian men my ass ! det är ju hur svårt som hellst.

och eftersom att jag har så himlans " kul " så tänkte jag ha en liten frågestund, så nu vill jag att alla ska fråga jättemycket ! Så svarar jag på det innan jag går och lägger mig :)

20 oktober

Hetsade mackor och glass nyss och spydde, jag hatar den här jävla hetsperioden. var på väg att bara skita i allt, göra chokladkaka och bara frossa i mig men nej, aldrig! Jag vill aldrig låta maten ta över mig så att jag går upp i vikt igen ! har som tur vad inte ätit nått annat idag så.

Håller på och tinar kyckling och ska göra kycklingsallad nu (:
Ska försöka få iväg killen på gym senare annars blir det en promenad men nu måste jag fortsätta med plugg ! har tyska prov imorn och jag pallar inte ännu ett till prov med bara G på.



Jag går fan under snart !

19 oktober

jag orkar inte säga någonting om helgen. Jag mår illa, är tjock men jag har inte brytit mot godisförbudet och ätit som på alla andra helger.

Imorgon är det en ny dag och då blir det endast cola zero. Orkar inte med det här längre nu , blir äcklad av mat!

Hetssug !

Mina favoritkakor stod i en skål på bordet, och munkar som såg sjukt goda ut ! Jag tog upp en kaka och luktade på den, brottades med mina tankar men kom fram att det är inte värt det. jag orkar inte spy och känna mig så världelös! Så jag la tillbaka kakan i skålen och ställde in kakorna och munkarna i skafferiet.
I'm So Proud Of Myself ! (:

Nästa fredag ska min vikt ligga på 50! så är det fan bara :) bara så ni vet !


VARFÖR FUNKAR DET INTE ATT LÄGGA UPP BILDER ?:O
Jag ber om ursäkt att inläggen ser så tråkiga ut men inte mitt fel, tyvär!

17 oktober

Nu jävlar är fan kontrollen min igen och det ska den vara ! Har godisförbud med mamma tills jul och så tävlingsinriktad jag är skulle ja inte ens bryta det för hetsätning, haha !
men iaf, igår gick bra ! åt ett äpple och sen korv stroganoff och gymmade en timme.

Idag har jag ätt ett äpple och sen blir det en sen middag ikväll. Åker iväg snart över helgen så ni får wish me good luck, men nu ska jag klara det !

--

Jag vill bara må bra !!!!!
Varför är det så jävla svårt??

13 oktober

2 dagar har jag nu tillbringat med att äta- spy, äta- spy och så forts.
När försvann kontrollen, hur fan kunde jag bli så jävla svag? Jag är så besviken och äcklad över mig själv att jag bara vill DÖ! Allt jag vill är ju bara att få vara stark och smal men jag är fan svag, äcklig och TJOCK !

Kan inte det här helvetet bara ta slut? :(

Tips för mindre portioner !

Jag antar att det inte är bara jag som har svårt för att ta lite mer mat än man borde ! Så här är några tips.

- Drick så många glas vatten du orkar innan du äter, då kommer du knappast känna att du har plats för mat
- bestämm dig innan du börjar ta maten exakt hur mycket du får ta! Annars är det lätt att du har på för mycket.
- Fokusera på dom 3 första tuggorna du tar, känn av smaker och konsistens. Resten av det du ska tugga i dig försöker du att inte känna smaken på eller ens tänka på att du äter för då kommer du inte vilja ha mer mat.
-  Drick vatten mellan varje tugga. Då känner du dig och mer mätt

Och för att dölja hur små portioner du tar

- Täck halva tallriken med sallad
- platta ut maten och lägg den inte i en "hög "


Fyll gärna på med massor av tips !

10 oktober

Idag har jag ätit :
Lunch: 1 äpple
Middag: Sallad med lax

Och sen har jag varit ute och gått 1 timme (:

i min sallad så hade jag:
Lax som jag stekte med pyttelite lättasmör i stekpanna
Advokado
tomat
gurka
isbergssallad

Det blev supergott !



Eftersom att dom 3 senaste månaderna har mina helger bestått utav hets så ska jag börja med att om jag skött mig helt perfekt en hel vecka ska jag unna mig en marabou chokladkaka ( en liten såklart ) på lördagen.
om jag då ätit kanske 400 kcal under dagen och sen äter chokladen ( 500 kcal) Har jag iaf fått i mig under 1000 kcal och kommer antagligen inte hetsa= jag kommer sluta pendla mellan 51-54 i vikt och gå ner istället !
Och när jag fått hetsen under kontroll så äre slut på chokladen med !

och nu tänker säkert vissa att ÅH NEJ CHOKLAD ! men det är oftast det som får igång mina hets ( alltså att jag tänker på det )  Men saken är den att jag aldrig äter choklad, ens under mina hets så därför så har jag något att längta efter när magen kurrar som mest och jag är så sjuuukt sugen på choklad.
Och jag vet också hur illa jag kommer må av den och att jag antagligen inte kommer äta upp hela så jag kommer nog inte ens vara sugen på choklad sen.

Funkar inte det får jag vell låsa in mig någonstans direkt jag känner sötsuget komma ! haha....

9 oktober

Det har gått riktigt bra för mig den här veckan, Inte överätit sen i söndags ! Idag var ju hur sugen som hellst på att bara vräka i mig choklad och massa skit men istället gick jag och köpte ett läkerol paket så nu sitter jag och suger på dom istället, så nu är mina tankar om hets borta (:
idag blir det lax och klyftpotatis med pappa.. suck . Imorn ska jag göra en lax sallad ! Så jag skulle bli glad för tips om vad som är gott att ha i och hur man tillagar laxen så fettsnålt som möjlit, i ugn eller stekpanna ?
Aja. När jag har ätit idag ska jag och gymma och sen blir det läxor och sova !

jag köpte i påse! och det innehåller 33 kcal. Och mycket hellre det än hets eller hur ?

5 oktober

När jag ställde mig på vågen imorse ville jag bara sjunka genom jorden och dö. Jag hatar mig själv !

Idag har jag iaf inte ätit någonting. Är inte ens hungrir eller sugen på mat ! men snart ska jag ta lite havregrynsgröt med äpple och kanel på cirka 180 kcal. Sen ska jag ut och promenera.

Jag är så besviken på mig själv, gång på gång säger jag åt mig själv att jag ska sluta hetsa men ändå fortsätter jag ! och ändå så vet jag hur dåligt jag mår efter, när jag mår så illa och har så sjukt ont i magen att jag bara vill spy ! Och den där jävla ångesten ! Men nu jävlar ska det fan vara slut med det ! 4 oktober ( igår ) ska vara den sista dagen jag hetsåt. någonsin !


TJOCK

JAG ÄR TJOCK OCH ÄCKLIG!
Så jävla besviken och äcklad på mig själv, jag lär ju väga flera ton nu.

1 oktober : matdagen

min matdag:

Frukost, 1 äpple
Middag, kyckling och potatis. alldeles för stor portion bara ! :(

sedan 40 minuters promenad.

MISSLYCKAD!

Imorn blir det vell äpple på förmiddan som vanligt och sen ska jag hem till min pappa och äta korv och makaroner.. suck. Men ska i alla fall gymma.
Och sen anledningen till att jag inte bloggar så ofta är att jag inte är hemma så mycket. är mycket hos pojkvännen och vissa dagar kommer jag bara hem för sent. Men jag tycker i alla fall att det är så kul att se att så många läser! Jag är förvånad att det är så pass många, men det hade varit kul om lite mer hade kunnat kommentera !  :)

?

Vågen visade på 51,6 imorse. Jag borde vara glad med det är jag inte! Jag är så trött på mig själv, att jag ska må så här. Att MAT det som alla ska äta för att leva, att det kan få mig att må så jävla dåligt.
Jag skrattar nästan åt mig själv när jag tänker på det . " Vilken idiot som kan låta hela sitt liv kretsa runt mat " Jag är en nolla ! En svag jävla NOLLA ! Och jag står inte ut längre !

Men ändå fortsätter jag i den här skiten.


RSS 2.0