27 februari

!!!!! Tjock tjock tjock!!!!!!
Det är sjukt mycket lättare att äta godis och dylikt än mat har jag märkt och det gör att vågen bara visar ++++.  Orkar inte ens skriva hur mycket jag väger. kan avslöja att ett par byxor i storlek 28 passar iaf. Och det känns åt helvete !!!!!!!!!!!!!!!! Men just nu är jag full . Suttit hemma och druckit för att få bort dom här äckelkännslorna.
Nästa vecka:
Jag måste äta lagad mat en gång varje dag + frukost. Och INGA godsaker alls! och träna minst 6 timmar den veckan .

Men en sak som jag måste skriva är att hur fet jag än är och kommer att bli ( tror inte jag kommer gå upp nå mer i vikt nu ) så är jag iaf dubbelt så lyckligare nu . Börjar få kontakt med mina kompisar igen , blir bjuden på ännu mer fester, mitt förhållande med min pojkvän som började gå åt skogen går nu toppen och allt känns för det meste bra. Förutom att min kropp ser ut åt helvete men det är vell sånt man får leva med ...

6 februari

Frukost: 2 dl nyponsoppa + två lingon grova med messmör
lunch: En fiskbit , 1 potatis
mellanmål: 1 smoothie + 1 macka

och mer ska det bli!

Sen i mitten av december har jag gått upp 6 kilo. Alltså 3 kilo varje månad.
Och helt ärligt ! det syns inte mycket. Jag Har gymmat i 1 år men det är inte förens nu som jag har börjat få muskler, Anledning? jo för att musklerna får näring !
Jag mår bättre, skrattar och ler på riktigt !

Även fast allt inte är bra, jag tänker på mat 24/7 och jag planerar allt jag ska äta, tränar dubbelt så mycket än förr så kan jag iaf säga att jag mår mycket bättre!

Och sen har jag också en underbar pojkvän som berättar att min kropp bara blir finare och finare för varje dag!

Är det verkligen värt att få en smal kropp (som människor kommer titta på med avsky ) men istället mista, vänner , lycka, familj och ALLT! Är de det?

RSS 2.0