Julkalendern

Imorgon börjar julkalandern och det är något som jag verkligen längtat efter :)
Idag köpte jag en chokladkalender till mig och min pojkvän och jag tänker försöka äta en chokladbit varje dag. En liten chokladbit innehåller cirka 15 kcal och det kommer inte få mig att gå upp ett gram men jag får se, ska försöka...

Kommer ni att äta ur eran chokladkalender?

30 november

jag har ändrat mig om en sak. Jag tror inte att man kan få en ätstörning genom att tex gå in på en ätstörds blogg. För jag tror inte att om en helt normal tjej/ kille går in på tex min blogg så tror jag inte hon skulle kunna komma på och tänka att " sådär vill jag också vara " utan hon hade nog tänkt att mitt beteende var onormalt. Men hade hon själv haft sånna tankar, kanske inte tillräckligt för att ha en ätstörning men att hon/ han bara haft en tanke på det så kanske hon hade blivit mer inspirerad.
jag skriver helt knasigt men det jag vill få fram är att man får inte ätstörningar av att ha läst en sån blogg ! så skriv på alla där ute för det får er att må bättre ! :P

länka?

Någon mer som vill bli länkad?

27 november

lol, igår började jag grina för att jag inte vi inte åt middag förens vid halv 8 ( äter man efter 6 så är man tjock tjock tjock ! ) gick ut på en frenetisk promenad och när jag kom hem gjorde jag så många situps jag orkade. Även fast jag somnade hungrig så kunde jag inte sluta tänka på hur fet jag var.

Idag så har jag ätit 1 äpple och 2 knäckemackor som var totalt onödiga och dessutom har jag tuggat massa tuggemi, känner jag mig fet? JA. Dom där mackorna och tuggemina var helt onödiga ! Snart blir det havregrynsgröt och ett äpple på det. USH äckel. känns som att jag äter hela tiden ! tjock och äcklig är jag som inte kan stå emot mat !

Havregrynsgröt med tärnad äpple och sen kanel över är ett tips ! går på under 200 kcal och så mättar det bra.
har ni några tips på "middag" men lite kcal ?

26 november

Hetsade och spydde nyss. känner mig sjukt äcklig och besviken på mig själv. det kan inte ens gå två dagar utan att jag spyr, Äckel!
utöver det har jag ätit en apelsin . Jag är proppmätt och känner mig äcklad men snart måste jag äta med min mamma. FAN

Föresten!

Kul att jag har fått en bevakare via bloggkoll ! och igår så hade jag rekord på besökare här på bloggen :)
hade varit ännu roligare med kommentarer!

En fråga till er som läser min blogg,
Har ni ätstörningar, och vilken sorts isf?

23 november

Jag hade tänkt ta bort min blogg ett tag. Jag var så rädd för att någon skulle känna igen mig, förstå vem jag var. Men jag har insett att även fast jag skulle säga vart jag bor så skulle nog ingen veta eftersom att jag bor i en ganska stor stad. och det är skönt att skriva av sig ibland.
Till en början startades den här bloggen endast för att jag skulle skriva upp hur jag ätit/tränat men jag vill inte att unga tjejer utan ätstörningar läser och får det att tro att det är okej att äta så lite, för det är det inte. Kroppen tar stryk både psysiskt och fysiskt och det här helvetet önskar jag inte ens min värsta fiende.
nu skriver jag mest om personliga saker runt ätstörningen och det kanske kommer in någon matdagbok ibland men den här bloggen kommer inte kretsa i att jag ska gå ner i vikt längre. Den kommer på ett sätt att bli personligare.

Jag vill komma ur den här sjukdomen men ändå anser jag mig inte tillräckligt smal för att söka hjälp, det känns bara som att dom kommer skratta åt mig, " haha, ätstörningar javisst! Hon är ju tjock! " Därför tänker jag vänta, på mod kraft och inspiration för att bli frisk för det har jag inte nu.

22 oktober

hjälp, jag faller hejdlöst och jag vill bara att någon, någon! Ska kolla åt mitt håll, hålla om mig och viska i mitt öra att allt ska bli bra . Men endast ensamhet och tystnat existerar. Hur ska man orka leva utan ork?


Jag vet inte vart jag ska ta vägen längre

19 november

jag har så mycket i skolan nu och så är jag så sjukt trött så just nu orkar jag inte skriva blogg varje dag.
Idag har väll min matdag varit sådär,
lunch: två knäckemackor och lite ärtor
middag: korv ½ ägg och klyftpotatis.

känns inte okej alls men det blir en bättre dag imorgon.  Men nu ska jag gå och plugga och sen gå och lägga mig ! Godnatt.

ångestdag!

Igår hade jag värsta ångest dagen på länge ! Jag åt ett äpple och allt jag kunde tänka på efter det var att jag var världelös för att jag åt det, att det inte spelade någon roll att jag kände mig sjukt svag för jag var ändå knappt hungrig, och hur mycket socker och kolhydrater äpplet innehöll!
när jag senare åt lax sallad så kände jag mig fet och glupsk när jag satt och åt när mamma och hennes kille såg på !
efter att jag varit på ett aerobics pass kände jag mig ännu tjockare och otillräcklig bara för att jag tyckte att träningen inte gav mig tillräckligt, att det var alldelles för simpelt för mig!
När jag senare åt ett litet paket läkerol kände jag mig som en failer och ångesten bara skrek åt mig att min mage stod rätt ut !

All denna jävla ångest för knappt 500 calorier!

Idag känner jag mig bara svag, kall och svag ! orkade knappt ta mig upp till skolan och jag var på väg att efter redan 1 lektion äta ett äpple bara för att jag knappt orkade lyfta min väska eller gå upp till trapporna till lektionen . Men jag höll ut ! tog mig hem och åt mitt äpple vid 1.
senare idag blir det gym med en kompis och havregrynsgröt till middag. blir nog en cola light ikväll också, för det förtjänar jag. ja !



12 november- BMI: 17.2

Vägde mig det första jag gjorde nu på morgonen och vikten stod mellan 50.8 och 51. Den stannade på 51 . Är glad eftersom att det är min nya lägsta vikt men jag vill ner på 50 och sen 49 !
Det går bra nu iaf !

MEN min jäkla mens verkar inte vilja komma ! Skönt att slippa den men det kan vell inte vara bra om den åker bort ?

10 november

Jag har fått bloggtorka, jag vet inte vad jag ska skriva. jag vet ingenting just nu! eller jo en sak och det är att jag nog är under 50 strecket den här veckan , och det gör mig både glad och ledsen

idag har ja ätit ett äpple och sen blir det lax med lite sallad till innan jag drar iväg på ett aerobic pass .
Känner mig sjukt trött på allt just nu !!!!

-

But one foot wrong

And I'm gonna fall

Somebody gets it

Somebody gets it

Put one foot wrong

And I'm gonna fall

Somebody gets it

Somebody gets it

All the lights are on

But I'm in the dark

Who's gonna find me?

Who's gonna find me?

Just one foot wrong

You'll have to love me when I'm gone


7 november

har ätit skapligt i en vecka nu så nu börjar min misslyckade månad ordna upp sig! Tur att jag bara gått upp typ 2 kilo iaf ..
Har nyss varit ute och gått med en kompis i 2 timmar. Det är sjukt skönt att kunna prata av sig med nån som man tycker om och litar på ! Jag är en sån som hade kunnat haft många kompisar, eller det har jag ! men jag släpper INGEN nära, inte ens pojkvännen. jag är så rädd för att bli sårad att jag hellre håller alla på " avstånd " och även fast jag inte berättar specielt mycket för henne så kan jag verkligen prata med henne, och skratta ! Det är inte offta jag gör det längre så det var skönt att få göra det nu :) 

Men jag är sjuukt trött så jag ska läsa lite tyska och sen ska jag sova :) Godnatt!

Vilken frukt är det minst kalorier i föresten ?
och är dom mjuka bröden eller dom hårda nyttigast när man ska äta tacos?
 

Matdagbok

Äpple på förmiddagen som vanligt!
köttfärspaj till middag.

Åt nyss köttfärspajen och jag har sån ångest så hjärtat dunkar! JÄÄVLA PAJ!
Ska ut på promenad nu !


5 november

Åh jag hatar när jag får höra mina klasskompisar tjata om hur hungriga dom är " åååh jag håller på och dör av hunger, har inte ätit sen frukost typ 4 timmar sen och jag åt bara en macka "
Åhnej! Jag åt två mackor igår och idag har jag inte ätit någonting. Men inte fan klagar jag på att jag är hungrig !

1 november

Jag har panik för idag. Till middag ska vi äta potatisgratäng ! och till efterätt cheesecake. och jag kan inte help plötsligt vägra äta något som jag alltid älskat !
Tur att jag är förkyld och kan skylla på dålig matlust iaf då ..

Jag hatar efterrätter !

RSS 2.0