Gymmat



Ah, jag är helt slut i kroppen . Gymmade en timme efter skolan idag :)
Dagen har gått bättre än jag trodde att den skulle göra, den mat jag skulle få lov att äta i skolan kom jag undan fruktansvärt bra med.
Förätt: En liten sallad som jag bara petade i
Varmrätt: åt knappt en 1/3 av maten som serverades och rörde inte något av såsen ! Maten var också ganska kalori snål. cirka 150 kcal blev det sammanlagt tror jag.
Efterrätt: Skyllde på mjölkmage och fick en apelsin istället för efterrätten som va.

Jag är stolt över mig själv! Hade en ganska bra kvällsvikt också (:


Imorn blir det ett äpple till lunch och sen måste jag hem till pappa ( som på varje torsdag ) och äta middag. Det blir lax och klyftpotatis. Klyftpotatis råkar vara en av mina svaga punkter ! .. Finns inget som jag älskar så mycket som det, men kontroll ! Det är precis det jag har och ska ha ! Blir en 40 minuters promenad hem till han .

Nu ska jag läsa lite läxor och sen ska jag sova :) Godnatt och stay skinny !

Trött!

Jag är så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna !
idag har dugit men imorn ska bli bättre! Förnyat mitt gymkort så imorn blir det att gymma igen, great !

Thin is beautyful !

Sovdags !

Nu ska jag bara lägga in lite musik på mp3 och sen ska jag gå och sova !
Från och med imorn blir det en nystart = inga kaloririka helgen längre ! Och jag ska träna minst 7 timmar per vecka , 1 timme per dag då . Till att börja med ! sen när kroppen börjar vänja sig trappar jag upp !
Min diet( som inte är någon speciel egentligen ) är helt enkelt att äta så lite som möjligt ! dom dagar jag kan, brukar bli 1-2 dagar i veckan skippar jag maten , på onsdagar måste jag tyvär äta mat ( ni får inte veta varför eftersom att jag vill vara extremt säker på att jag förblir anonym ) och resten av dagerna när jag måste äta med familj eller pojkvän äter jag så lite och så nyttigt som möjligt. 
Förvirrande inlägg , men det är mer som ett mindnote för mig själv ! 


nån som har tips på bra musik att ut och gå med föresten ? 


Godnatt !  

Thin is beauty

Min födelsedag idag! Jag har ätit alldelles för mycket, men jag har inte hetsat! Det är det viktigaste, kommer knappt ihåg senast jag gjorde det och det känns så jäkla bra ! det känns som att allting går så bra för mig just nu. Sammanlagt gått ner 10 kg och det ska bli precis lika enkelt att gå ner lika mycket till :)
Mitt Bmi var på 17.5 igår när jag vägde mig. Och lägre ska det bli ! Jag ska gå ner förra årets ( 16.3 ) och skratta för att jag är så himla mycket starkare nu !
börjar om på en  ny blogg nu och ska skriva så ofta jag kan !


Thin is beauty

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0